TRAGEDIJA DRAGANA KOBILJSKOG: Prvi pomoćnik selektora Srbije je ostavio veliki trag u Zvezdi i Partizanu

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Maj.2023, 17:19

TRAGEDIJA DRAGANA KOBILJSKOG: Prvi pomoćnik selektora Srbije je ostavio veliki trag u Zvezdi i Partizanu

Zaputio se ka Beogradu kada je čuo tužnu vest.

Devojčica E. K. (14), ćerka odbojkaškog trenera Dragana Kobiljskog (51), ubijena je u masakru koji se dogodio u osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru.

Dragan Kobiljski je rođen 1971, a ljubiteljima odbojke kao igrač ostao je u sećanju kao igrač Partizan i Budućnosti iz Podgorice. U Francuskoj je nastupao za tri tima. Igrao je u dva navrata >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za Ajačio, a bio je i u Renu i Tuluzu.

Kao trener vrlo brzo je stekao reputaciju jednog od najperspektivnijih stručnjaka u Srbiji. Kobiljski trenutno radi u odbojkaškom klubu Zalau u Rumuniji, ali karijeru je gradio polako i sigurno.

Počeo je na klupi Borca iz Starčeva, zatim se vratiio u "njegov" Partizan, pa je preko Ljubljane stigo u Zvezdu gde je konačno postao ozbiljan stručnjak, kojeg svako može poželeti.

Iz samo njima znanih razloga su ga otpustili iz Zvezde, ali je nastavio sa kvalitetnim radom u Radničkom iz Kragujevca i sada je u Rumuniji.

Uz to je i prvi pomoćnik selektoru Igoru Kolakoviću u reprezentaciji Srbije, a sa njim je sarađivao i u selekciji Irana kojem su doneli titulu prvaka Azije.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.