Izvor: HotSport.rs, 27.Feb.2016, 18:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TOMIĆ POLUDEO NA GLOĐOVIĆA: Duel Petkovića i Mihajlovića – penal ili ne? (VIDEO)

Prva diskutabilna situacija na 150. večitom derbiju desila se u 12. minutu kada je posle duela Nemanje Mihajlovića i Marka Petkovića.

Fudbaler Partizana je driblao u kaznenom prostoru Crvene zvezde, desni bek Crvene zvezde je startovao, ali za sudiju Glođovića ovo nije bio prekršaj.
Sami procenite da li je arbitar bio u pravu. >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs <<


Posle odluke Glođovića da ne dosudi penal za Partizan sa klupe domaćina su usledile žestoke prozivke, a najglasniji je bio trener Ivan Tomić koji je prošao sa opomenom.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(VIDEO) DA LI JE PARTIZAN OŠTEĆEN: Glođović posle ovoga nije pokazao na jedanaesterac

Izvor: Kurir, 27.Feb.2016

Fudbaleri Partizana i trener Ivan Tomić, protestobvali su u 11. minutu 150. večitog derbija, kada sudija Vlado Glođović, nije posle starta Marka Petkovića u kaznenom prostoru Crvene zvezde dosudio najstrožu kaznu za "crno-bele"...Mihajlović je ušao u kazneni prostor, pokušao da predribla Petkovića,...

Nastavak na Kurir...

TV PARTIZAN: Vlado Glođović u akciji (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 28.Feb.2016, 01:33

Uz saopštenje koje je objavljeno na zvaničnom sajtu kluba Partizan je i putem svoje televizije na Jutjubu obavestio javnost o spornim situacijama u 150. večitom derbiju.. Naslovom snimka iz crno-belog tabora direktno optužuju Vlada Glođovića za poraz od Crvene zvezde (1:2) odnosno naglašavaju...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.