Sve o žrebu - Koga danas želite Zvezdi, Partizanu i TSC-u?

Izvor: Sportske.net, 10.Avg.2020, 09:37

Sve o žrebu - Koga danas želite Zvezdi, Partizanu i TSC-u?

Samo dan pošto je Zvezda saznala svog prvog rivala na putu ka Ligi šampiona, danas novi žreb, ali za oba takmičenja.

Za razliku od Vojvodine, koja mirno čeka drugo kolo klvalifikacija za Ligu Evrope i čije ime danas nije u ''šeširima koji sreću dele'', Crvena zvezda, Partizan i TSC će saznati svoje rivale.

Zvezda je u kvalifikacijama za >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Ligu šampiona juče već dobila svog prvog rivala, to je Evropa sa Gibraltara, a danas u podne počinje žreb za drugo kolo kvalifikacija za LŠ.

Preneli smo sinoć, ali da podsetimo, da je sada spisak Zvezdinih rivala znatno kvalitetniji i atraktivniji. Zvezda je smeštena u podgrupu 3 kao nosilac i njeni potencijalni rivali su: Midtjiland (Danska), kao i pobednici mečeva prvog kola kvalifikacija Šerif (Moldavija) - Fola Eš (Luksemburg), Konahs Ki (Vels) - Sarajevo (BiH) i Dinamo Tbilisi (Gruzija) - Tirana (Albanija).

Midtjiland je već na prvi pogled rival za izbegavanje, a vama ostavljamo do početka žreba da izaberete od preostalih opcija šta bi bilo najbolje za Zvezdu.

U kvalifikacijama za Ligu Evrope danas će biti obavljen žreb prvog kola, a početak je zakazan za 13 časova. Partizan je u podgrupi 12, kao nosilac i njegovi mogući rivali su rumunski Botošani, kao i dve ekipe iz Letonije - Valmijeda i RFC Riga.

Trener Partizana Savo Milošević sinoć je posle pobede nad Javor Matisom dva puta komentarisao današnje potencijalne rivale i kao najtežeg izdvojio Botošani. Nadamo se da će crno-beli danas imati više sreće.

Među nosiocima je i debitant na evropskoj sceni, ekipa TCS-a, koja se nalazi u podgrupi 14. Potencijalni rivali ekipe iz Bačke Topole su: Sumgajit (Azerbejdžan), Petrohub Hincesti (Rumunija), Noa (Jermenija) i Lokomotiva Tbilisi (Gruzija).

Utakmice drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona na programu su 25. i 26. avgusta, a mečevi prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope zakazani su za 27. avgust.

-
Pogledaj vesti o: Zvezda - Partizan,   Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ko je miljenik žreba " Zvezda, Partizan i TSC u "bubnju"

Izvor: B92, 10.Avg.2020

Srpski klubovi dobiće danas rivale u kvalifikacijama za Ligu šampiona, odnosno Ligu Evrope...U 12 časova na programu je žrebanje parova drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona...Crvena zvezda će u prvoj rundi igrati sa Evropom iz Gibraltara, a u slučaju da prođe biće nosilac u drugoj...Potencijalni...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.