Izvor: RTS, 22.Jun.2021, 17:30

Superliga: Zvezda kreće od Vojvodine, Partizan od Proletera

Fudbalska Superliga Srbije objavila je raspored odigravanja utakmica za sezonu 2021/22, koja počinje 17. jula.
Aktuelni šampioni, fudbaleri Crvene zvezde u prvom kolu Superlige 17. jula igraće protiv Vojvodine na stadionu "Rajko Mitić".

Domaćini će potom biti i u drugom kolu kada dočekuju ekipu Mladosti iz Lučana.
Partizan će novu sezonu početi duelom protiv Proletera u Novom Sadu, a u drugoj rundi rival će mu biti >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Vojvodina takođe na gostovanju.
Prvi "večiti derbi" u novoj sezoni biće odigran u 9. kolu na stadionu Partizana, a datum odigravanja planiran je za 18. septembar.
Ostali parove prvog kola su Mladost - Radnički KG, Spartak - Radnički Niš, Napredak - Kolubara, Radnik - Metalac, TSC - Novi Pazar i Čukaruički - Voždovac.
Pogledaj vesti o: Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

ANDRIJA KALUĐEROVIĆ ZA HOTSPORT: Bivši igrač Crvene zvezde se ‘seli’ u Novi Sad – ‘Proleter želi da bude među najboljim ekipama’

Izvor: HotSport.rs, 23.Jun.2021, 11:37

Nakon što je Rad ispao iz elitnog ranga, napadač Andrija Kaluđerović je postao slobodan u izboru nove sredine. Ovaj igrač sa bogatom fudbalskom karijerom ‘bije bitku’ za najboljeg strelca u istoriji Superlige, a jedini konkurent mu je fudbaler Mladosti iz Lučana, Milan Bojović. Nekadašnji...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.