Sudija nije pogrešio kod prekršaja Hvanga, nije bilo za crveni karton

Izvor: B92, 11.Mar.2024, 18:49

"Sudija nije pogrešio kod prekršaja Hvanga, nije bilo za crveni karton"

Sudijski ekspert Radomir Đurović komentarisao je suđenje na 172. večitom derbiju.

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana odigrali su 2:2 u 24. kolu Superlige, a i dva dana kasnije bura oko najveće utakmice srpskog fudbala se ne stišava.

"Sudija Pavle Ilić nije pogrešio kada u drugom poluvremenu derbija nije isključio fudbalera >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Crvene zvezde Inboma Hvanga posle prekršaja nad Aldom Kalulom", rekao je sudijski ekspert Radomir Đurović za portal "MaxSport".



"Ilić je u toj situaciji dobro postupio. Hvang jeste bio poslednji igrač odbrane, ali pored njega u punom trku su bila još dvojica igrača u crveno-belim dresovima, tako da nema elemenata za isključenje. Vrlo je bitno i mesto prekršaja, što je sudija dobro procenio"
, rekao je Đurović

Derbi, 172. po redu, završen je rezultatom 2:2, a Partizan je u finišu igrao sa 10 fudbalera zbog isključenja Ksandera Severine, koje je donelo dosta polemika.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Junaci derbija na jednom mestu – "Navijači i Spajić obeležili meč"; "Aca je bio fantastičan"

Izvor: B92, 11.Mar.2024

Fudbaleri Partizana Aleksandar Jovanović i Uroš Spajić, kao junaci 172. derbija, komentarisali su dešavanje na Marakani...Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana na stadionu "Rajko Mitić" odigrali su nerešeno 2:2 u 24. kolu Superlige, a po opštem utisku golam crno-belih i defanzivac crveno-belih su...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.