Strane sudije dele pravdu na večitom derbiju?

Izvor: Blic, 11.Apr.2011, 20:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Strane sudije dele pravdu na "večitom derbiju"?

Predstojeći "večiti derbi", koji bi trebalo da bude odigran u subotu 23. aprila ako ne bude pomeren jer je zakazan za dan uoči najvećeg hrišćanskog praznika, mogle bi po prvi put u istoriji ovdašnjeg fudbala da sude strane sudije.

Fudbalski savez Srbije predložio je Zajednici Superligaša da upravo arbitri iz inostranstva dele pravdu na meču u kome će Partizan ugostiti Crvenu zvezdu, od koje >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ima tri boda više kao aktuelni šampion i lider na tabeli Superlige.

Predsednik naše kuće fudbala Tomislav Karadžić najavio je ovu mogućnost, prenosi SOS kanal, a ostaje da se vidi u danima koji predstoje da li će zaista stranci biti "ljudi u crnom" na "večitom derbiju" koji bi mogao da odluči ko će ove sezone biti prvak Srbije u fudbalu.

Na ovaj potez FSS se odlučio odmah posle velikih žalbi na suđenje u Subotici, gde je Partizan preokretom došao do pobede od 2:1 protiv Spartaka, čiji su čelnici najavili žalbu.

Povezane vesti: Bajković: Možemo da dobijemo sve do kraja, uključujući i derbi Stanojević: Čemu visoke pobede ako majstorica odlučuje? Dve “majstorice” večitih možda odlučuju o tituli Kula: Karte protiv Partizana duplo jeftinije nego protiv Zvezde Kazna za bakljadu od 50.000 do 600.000 dinara
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.