Stanković sprema plan B i džokera za večiti derbi?!

Izvor: Sportske.net, 25.Feb.2020, 09:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stanković sprema plan B i "džokera" za "večiti" derbi?!

Dekijev najveći problem pred derbi.

Crveno-beli ove nedelje imaju dve utakmice, a na raspolaganju samo jednog napadača.

Crvena zvezda je dobro otvorila sezonu sa dve pobede nad Čukaričkim i Vojvodinom, ali nijedan od četiri pogotka nisu postigli napadači. Strelci u prvom meču na Banovom brdu bili su Veljko Nikolić i Njegoš Petrović, a potom na Marakani Ben i Marko Gobeljić.

Protiv >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Čukaričkog, u napadu je igrao Boaći, potom Pavkov protiv Vojvodine, dok je Tomane i dalje povređen i sigurno neće igrati ni ove nedelje.

Pored forme, problem za Dejana Stankovića jeste i što se u međuvremenu Boaći povredio i sada na raspolaganju ima samo Milana Pavkova.

Očekuje se da upravo Pavkov predvodi napad u sredu protiv Inđije, ali se postavlja pitanje, ko je plan B?

Jedino moguće rešenje ukoliko za tim bude potrebe mogao bi da bude Aleksa Vukanović, krilni napadač, kome nije toliko strano da igra i kao istureniji.

Mondo piše da bi upravo Vukanović mogao da izbije u prvi plan u predstojećem "večitom" derbiju, ukoliko Pavkov ne bude raspoložen, odnosno ukoliko Crvenoj zvezdi bude potrebno osveženje u napadu.

Kako za sada stoje stvari, i Boaći i Tomane su otpisani za obe utakmice ove nedelje.

Podsetimo, Crvena zvezda najpre gostuje Inđiji u sredu u 14.00, a potom dočekuje Partizan u nedelju u 18.00.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.