Srbi kojima ističu ugovori - imaju li Zvezda i Partizan šanse?

Izvor: Sportske.net, 12.Jun.2018, 11:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbi kojima ističu ugovori - imaju li Zvezda i Partizan šanse?

Veliki je broj srpskih igrača koji su i bivši reprezentativci i kojima ističe ugovor. Ko bi mogao u srpski fudbal?

Ogroman je broj fudbalera kojima ističe ugovor ili koji su bez ugovora u ovom trenutku, a veliki deo čine i srpski fudbaleri.

O nekima smo vam pisali u prethodnih mesec dana, poput Filipa Đorđevića koji bi danas trebalo da završi svoj transfer u Kjevo, ili Nemanje Pejčinovića koji i dalje traži svoj klub jer mu ugovor sa Lokomotivom ističe. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

Da li ste znali i da ističe ugovor 34-godišnjem Antoniju Rukavini? On je jedini reprezentativac Srbije na Mundijalu koji ostaje bez ugovora, videćemo koji je njegov naredni korak i da li je bilo eventualnog kontakta sa srpskim klubovima.

Bez ugovora ostaju i Marko Mirić u Lokerenu, Danko Lazović u Videotonu, Milan Biševac u Mecu, Gojko Kačar u Augsburgu, Milan Vilotić u Grashopersu, Marko Milinković u Genčlerbirligiju, Nikola Gulan u Muskronu, Dalibor Veselinović u Ažaksiju, Miroslav Marković u ekipi SKA Habarovsk, Miloš Bosančić u Slovanu iz Libereca, Nemanja Tomić u Trikali... Dodajte tu i Željka Brkića koji je već bez kluba, baš kao i Dragan Mrđa, Vladimir Jovančić, Žarko Marković...

Nije tu spisak gotov, besplatni su i fudbaleri Tosna koji će najverovatnije rasformirati klub, Marko Poletanović, Nikola Trujić i Rade Dugalić će biti slobodni u potrazi za novim klubom.

Dakle, izbor je ogroman, mnoge od gore pomenutih očekujemo ponovo u srpskom fudbalu.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.