Simović sudi finale Kupa!

Izvor: Vesti-online.com, 21.Maj.2019, 18:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Simović sudi finale Kupa!

Arbitar koji je vodio 160. "večiti" derbi određen je za glavnog sudiju i predstojećeg finala Kupa Srbije između Crvene zvezde i Partizana.

Sudijska komisija Fudbalskog saveza Srbije (FSS) odlučila je da Novaka Simovića ponovo izabere za glavnog sudiju meča između Crvene zvezde i Partizana.

Simović će tako voditi drugi uzastopni meč između najvećih srpskih klubova, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << pošto je prethodno bio arbitar i 160. "večitog" derbija (Crvena zvezda - Partizan 2:1), a sada je izabran za glavnog sudiju finala Kupa Srbije.

Sudija iz Lovćenca, koji je nedavno proslavio 37. rođendan, na pomenutoj prvenstvenoj utakmici ovih timova dosudio je čak 57 prekršaja, dva jedanaesterca i crveni karton.

Njemu će u finalu Kupa Srbije pomagati najbolji srpski "mahači" Milovan Ristić i Dalibor Đurđević, ranije pomoćnici Milorada Mažića koji od februara sudi u Kini, dok je za četvrtog sudiju delegiran Aleksandar Vasić.

Meč za trofej Kupa igra se 23. maja na stadionu "Rajko Mitić" od 19 časova.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Crvena Zvezda,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.