Sad sam super svima

Izvor: Press, 30.Nov.2009, 00:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sad sam super svima

Trener Partizana Goran Stevanović taktički je razbio kolegu iz Crvene zvezde Vladimira Petrovića i sjajnim vođenjem crno-belih do pobede u 137. večitom derbiju utišao sve kritičare njegovog dela
Plavi je, međutim, juče odbijao da padne u euforiju i na mnogobrojne pohvale odgovarao je konstatacijom da je zapravo sve vreme verovao u svoj tim.
Da li vam je pao kamen sa srca posle pobede u derbiju?
- Slagao bih kada bih rekao da ne uživam u pobedi. Derbi su utakmice...

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stevanović: Ponosan sam na igrače

Izvor: Sportal.rs, 28.Nov.2009, 20:20

Goran Stevanović, trener Partizana, razumljivo, sijao je od zadovoljstva nakon pobede njegovog tima u 137. "večitom derbiju".

Nastavak na Sportal.rs...

Stevanović: Biću svima super, do sledećeg kiksa

Izvor: Sportal.rs, 30.Nov.2009

Posle uspeha u derbiju, odnosno pobede od 2:1 nad Crvenom zvezdom, trener Partizana Goran Stevanović nije želeo da preterano slavi. Na svaku pohvalu odgovorio je da je sve posledica njegove vere u tim.

Nastavak na Sportal.rs...

Dimitrijević pokrenuo postupak

Izvor: B92, 30.Nov.2009

Zamenik disciplinskog sudije Super lige Dragče Dimitrijević pokrenuo je disciplinske postupke protiv Crvene zvezde i Partizana...Istraga se pokreće zbog incidenata na 137. derbiju, a kompletan izveštaj očekuje se u utorak u Zajednici prvoligaša. Komesar za takmičenje Super lige Branislav Delić...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.