Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Mar.2024, 20:35

SVE DILEME SU RAZREŠENE? Ovo je najverovatniji sastav Zvezde za Večiti derbi

Meč je na programu u subotu od 17 časova.

Fudbaleri Crvene zvezde u subotu od 17.00 dočekuju ekipu Partizana, u 172. večitom derbiju. Crno-beli u meč ulaze sa bodom prednosti, što znači da Zvezda sa eventualnom pobedom u ovom duelu prelazi na prvu poziciju na tabeli.

Skoro pa je sigurno u kakvom će sastavu šampion Srbije izaći na meč. Na golu je siguran Omri Glazer. Uz desnu aut liniju, ponovo će dejstvovati Srđan Mijailović, dok će šoperski >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tandem činiti Aleksandar Dragović i Uroš Spajić. Uz levu aut liniju, potpuno očekivano će biti Milan Rodić.

Nema teško povređenog Vladimira Lučića, pa će Zvezdin "bonus" od prvog minuta biti Marko Stamenić, koji će delovati ispred odbrane zajedno sa In Beom Hvangom, dok bi ispred njih trebalo da bude Gelor Kanga.

Ispred njih će biti Osman Bukari i Mirko Ivanić, dok će najistureniji biti Šerif Endiaj.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.