STIŽE NOVA GENERACIJA TRENERA: Bivši KAPITENI Zvezde i Partizana ZAJEDNO U ŠKOLI (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Mar.2023, 11:52

STIŽE NOVA GENERACIJA TRENERA: Bivši KAPITENI Zvezde i Partizana ZAJEDNO U ŠKOLI (FOTO)

I dalje u fudbalu...

Godinama unazad, jasno je da je trenerska struka u Srbiji ”utanjila”. Čak i Zvezda i Partizan imaju problem kad treba da se nađe trener. I zaista, ne računajući velikane širom Evrope i sveta, mada i njih je sve manje, u Superligi,

Čak i oni koji su prethodnih godina položili i dobili trenersku licencu, deluju već zasićemo i potrošeno - pre svih Zoran Mirković, Ivan Tomić, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Gordan Petrić... Spisak je dug, a zajedničko za sve je - Partizan.

Međutim, stiže nova generacija fudbalskih trenera! A u njoj odskaču dva imena - Vujadin Savić i Bojan Ostojić.

Објава коју дели Fudbalski savez Beograda (@fudbalski.savez.beograda)

Lepo je videti mlade i ambiciozne, pa još bivšeg kapitena Crvene zvezde i Partizana zajendo.

Savić je trenutno na funkciji pomoćnog trenera u Zvezdi, dok Ostojić, pored trenerskog posla, u Teleoptiku i dalje igra za ovu Partizanovu filijalu u Srpskoj ligi grupa Beograd.

Upravo njih dvojica u sredu su viđeni na terenima Fudbalskog saveza Beograda na Adi Ciganliji, gde je Amaterska selekcija FS Beograda odigrala prijateljski meč sa kolegama iz Ljubljane, i trijumfovala sa 2:0.

Pogledajte kako izgleda Vanja, supruga Novice Veličkovića
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.