ŠOKANTA ODLUKA: Odlažu se mečevi Zvezde i Partizana u poslednjem kolu Superlige!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Maj.2022, 17:06

ŠOKANTA ODLUKA: Odlažu se mečevi Zvezde i Partizana u poslednjem kolu Superlige!

Glavni razlog dobro poznat policiji.

Pred nama je poslednjo kolo plej-ofa Superlige Srbije u kojem će saznati i ko je šampion domaćeg prvenstva. Velika bitka vodi se između Crvene zvezde i Partizana, crveno-beli izmiču večitom rivalu sa dva boda prednosti na tabeli, te će odluka o tome ko je šampion pasti ipak u nedelju, a ne u subotu kako je i planirano.

Kako saznaje Telegraf, mečevi večitih rivala biće odloženi za 24. sata.  Pa je tako odlučeno da novi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << termin bude nedelja 18.30.

Napomenimo i da je na ovu odluku uticala i odluka policije, koja je procenila da je zbog bezbednosnih razloga nije moguće organizovati dve utakmice visokog rizika u isto vreme, jer je uvek velika opasnost od incidenata kada Crvena zvezda i Partizan igraju svoje mečeve u isto vreme na svojim stadionima koji su blizu jedan drugom, što se videlo i pre nekoliko dana, kada je na Autokomandi uoči meča izbila velika navijačka tuča ispred blagajne Partizanovog stadiona.

Takođe, u subotu je i finale Evrolige, kao i pre toga meč za treće mesto, a zbog dolaska velikog broja navijača Olimpijakosa, Efesa, Barselone i Reala, to je takođe dodatni rizik, i zahteva veliki broj policijskih snaga, pa odlučeno da se mečevi večitih u poslednjem kolu odlože za nedelju.

Podsetimo, Crvena zvezda na tabeli ima dva boda prednosti u odnosu na Partizan, a za 33. titulu u klupskoj istoriji dovoljan joj je i bod.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.