ŠOK - Vieira preskače večiti derbi!?

Izvor: Sportske.net, 13.Sep.2016, 09:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠOK - Vieira preskače "večiti derbi"!?

Aktuelni šampion Srbije u subotu gostuje "večitom rivalu" u okviru 9. kola Superlige, a kako trenutno stoje stvari, Crvena zvezda možda neće moći da računa na svog najboljeg strelca.

Fudbaleri Crvene zvezde počeli su pripreme za subotnji duel sa Partizanom koji će biti odigran u okviru 9. kola domaćeg šampionata. Biće to 152. "večiti derbi" u koji bi aktuelni šampion Srbije mogao da uđe >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << značajno oslabljen.

Najbolji strelac crveno-belih Hugo Vieira još uvek ima problema sa povredom skočnog zgloba zbog koje je preskočio i duel sa Bačkom, a pritom nije trenirao u prethodnih pet dana.

"Ne znam da li ću biti spreman za derbi" saopštio je u izjavi za "Žurnal" svoju pesimističku prognozu portugalski internacionalac.

Momak koji je na pet odigranih utakmica u Superligi postigao šest golova muči muku sa povredom skočnog zgloba još od aprila tekuće godine kada je dobio udarac u 151. "večitom derbiju".

Ukoliko se pesimistička prognoza obistini i Hugo Vieira zaista ne bude mogao da nastupi u Humskoj, trener Miodrag Božović moraće da se osloni na Crnogorca Petra Orlandića koji se na sreću nalazi u odličnoj formi.

Bude li Orlandić zauzeo mesto startera u 152. "večitom derbiju" na klupi će sedeti mladi Stefan Ilić pošto Predrag Sikimić odrađuje suspenzuju zbog crvenog kartona dobijenog u 7. kolu.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

LOŠE VESTI ZA ZVEZDAŠE: Žestoko oslabljeni pred večiti derbi

Izvor: HotSport.rs, 13.Sep.2016

Fudbaleri Crvene zvezde biće, po svemu sudeći, lišeni pomoći jednog od najboljih fudbalera tima.. Crvena zvezda je prošle godine dva puta savladala Partizan, a ključni igrač u ta dva trijumfa bio je Hugo Vijeira. Ipak, 152. večiti derbi će, po svemu sudeći, proći bez sjajnog Portugalca.. Naime,...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.