SL: Zvezda u Subotici, Partizan čeka Zemun

Izvor: B92, 05.Dec.2018, 10:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SL: Zvezda u Subotici, Partizan čeka Zemun

Fudbaleri Crvene zvezde gostuje Spartaku na renoviranom stadionu u Subotici, dok Partizan protiv Zemuna želi povratak na pobednički kolosek u 19. kolu SL.

Nakon što je ove sezone bio "podstanar" u Kuli zbog radova na Gradskom stadionu u Subotici, Spartak se konačno vratio na svoj teren, koji će zajedno da premijerno isproba i aktuelni šampion.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Zvezdi nikada nije bilo lako na severu zemlje, ali joj je imperativ da na pravi način finišira prvi deo sezone i drži veliki razmak u odnosu na niški Radnički i Partizan.

Partizan se kiksom u Lučanima ponovo udaljio od večitog rivala i drugoplasiranog Radničkog i nema pravo na novi na svom terenu protiv Zemuna ako želi da ostane u trci.

Fudbaleri Radničkog idu na teško gostovanje Voždovcu, Napredak čeka Proleter, a Radnik ekipu Rada.

Raspored utakmica 19. kola:

16.00 Čukarički - Bačka

16.00 Mladost - Dinamo

16.00 Napredak - Proleter

16.00 Radnik - Rad

16.00 Spartak - Crvena zvezda

16.00 Voždovac - Radnički Niš

18.30 Partizan - Zemun
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Subotica

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.