ŠKULETIĆ NAGOVEŠTAVA: Nije me hteo gol na derbiju, možda mi se vrati protiv Bešiktaša!

Izvor: HotSport.rs, 21.Okt.2014, 19:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠKULETIĆ NAGOVEŠTAVA: Nije me hteo gol na derbiju, možda mi se vrati protiv Bešiktaša!

Imao je Petar Škuletić nekoliko izvanrednih prilika koje nije iskoristio na derbiju, ali ističe da mu je drago što su ipak pobedili i što je njegov saigrač Nikola Drinčić dao gol.  
FOTO:STARSPORT

- Nije me hteo gol u večitom derbiju, ali ko zna zašto je to dobro, voleo bih da mi se to vrati u utakmici protiv Bešiktaša, kada nam je to možda i potrebnije. Meni je najbitnije da smo pobedili >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << najljućeg rivala i drago mi je što je Drinčić postigao onako efektan gol – rekao je Škuletić dopisniku HotSporta na treningu u Zemunelu.
Trener Crvene zvezde je u medijima pohvalno govorio o vama? 
- Prija kad trener našeg najvećeg rivala iznese komplimente na moj račun. 
Kako se sada posle euforije derbija spremiti za predstojeću utakmicu Lige Evrope protiv Bešiktaša, koja je na programu već u četvrtak?

- Istina je da smo mi u još dobrom raspoloženju posle derbija, ali to treba da iskoristimo samo kao motiv više protiv Bešiktaša.

FOTO: STARSPORT



Kakva su vaša očekivanja pred duel sa turskom ekipom?

- Očekujem pun stadion,  zaista bi nam značilo da nas publika podrži u što većem broju. Oni jesu dobra ekipa, ali nisu bauk. U Ligi Evrope ima dosta iznenađenja, pa bismo i mi mogli  da napravimo jedno i pobedimo favorizovanu ekipu. O koliko se kvalitetnoj ekipi radi najbolje se videlo kada su igrali egal sa Arsenalom. To ne znači da mi ne možemo da nađemo način kako da igramo sa njima – zaključio je napadač Partizana Petar Škuletić. 
hotsport.rs
Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.


LŠ, Grupa H: Sedmica Šahtjora uz pet golova Adrijana, Porto jedva do tri boda (VIDEO)


LŠ, Grupa G: ‘Šestica’ Čelsija, Matić skrivio, Ivanović zaradio penal; Ludilo u Gelzenkirhenu (VIDEO)


LŠ, Grupa F: Barsa rutinski, PSŽ u završnici do pobede (VIDEO)





Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.