SADA JE SVE JASNO: Evo kada i gde se igra VEČITI DERBI

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Apr.2023, 19:25

SADA JE SVE JASNO: Evo kada i gde se igra VEČITI DERBI

Rezultat meča Čukarički - Partizan otklonio dileme.

Fudbaleri Partizana porazom od Čukaričkog u poslednjem kolu Mozzart bet Superlige Srbije dodatno su zakomplikovali borbu za drugo mesto i Ligu šampiona, a i odredili gde će se igrati večiti derbi.

Naime, poslednji duel Partizana i Crvene zvezde biće odigran na stadionu u Humskoj, pošto su crno-beli regularni deo sezone završili na četvrom mestu, dok je tim Miloša Milojevića prvoplasiran. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Meč je na programu u 32. kolu koje se igra sledeće srede 26. aprila.

Prethodno će u 31. kolu u subotu Zvezda ugostiti TSC i najverovatnije i matematički overiti titulu.

Sa druge strane Partizan će ponovo na Brdo, u goste Čukaričkom, utakmica je na programu u nedelju.

Partizan trenutno zaostaje 5 bodova za TSC-om i Čukaričkim koji su nadeobi drugog mesta , koje vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona.

Pogledajte kako izgleda Lorena Gomez, snaja Serhia Ramosa
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Liga Šampiona,   Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

POZNAT RASPORED PLEJ-OFA SUPERLIGE SRBIJE: Večiti derbi u Humskoj!

Izvor: HotSport.rs, 20.Apr.2023

Zvezda već u sledećem kolu može da overi titulu Nakon što je Čukarički minimalnim rezultatom savladao Partizan, tabela MozzartBet superlige Srbije je kompletirana, pošto je regularni deo sezone zvanično završen. „Crveno-beli“ u prvom kolu plej-ofa dočekuju na stadionu „Rajko Mitić“...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.