Rukometašima Zvezde trijumf u večitom derbiju

Izvor: Blic, 12.Feb.2010, 20:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rukometašima Zvezde trijumf u večitom derbiju

Rukometaši Crvene zvezde savladali su Partizan sa 33:29 (16:11) u prvom meču 16. kola Superlige i tako umakli dva boda Kolubari sa kojom su do sada delili čelnu poziciju.

Od samog starta izabranici trenera Igora Butulije bili su u hali SC "Šumice" bolji rival, a gotovo čitavog prvog poluvremena uspevali su da vode sa dvostruko više datih golova od večitog rivala. Ipak, ni posle šest golova zaostatka crno-beli >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << nisu odustajali, iako su im nedostajali najbolji igrač, desni bek Dragan Tubić, i pivot Miloš Milinić.

Na poluvreme se otišlo sa prednošću novog lidera Superlige od 16:11, a onda je brzopletost rukometaša Partizana u fazi napada odagnala sumnje oko toga kome će pripasti trijumf. U trenucima kada je formalni gost u "Šumicama" uspevao da smanji deficit, crno-beli su pravili greške i omogućavali da se suparnička odbrana iz "6-0" i "4-2" brzo transformiše u ubojiti kontranapad, koji je na kraju i odlučio pobednika.

Draško Nenadić je predvodio crveno-bele sa šest postignutih pogodaka, a toliko je postigao i Dušan Beočanin za Partizan, koji posle ovog poraza u 68. večitom derbiju za Zvezdom zaostaje devet bodova.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Kolubara

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezda lako do pobede u derbiju

Izvor: B92, 12.Feb.2010

Rukometaši Crvene zvezde pobedili su Partizan sa 33:29 (16:11) u 15. kolu Superlige Srbije. ..'Crveno-beli' su, nošeni bučnom podrškom navijača u SC "Šumice", bili bolji od samog početka meča i bez većih problema su došli do trijumfa. Najefikasniji kod pobednika bio je Draško Nenadić sa 6...

Nastavak na B92...

Crvena zvezda slavila u večitom derbiju

Izvor: Beta, 12.Feb.2010

BEOGRAD, 12. februara 2009. (Beta) - Rukometaši Crvene zvezde pobedili su u petak uveče u beogradskoj hali Šumice ekipu Partizana sa 33:29 (16:11) u prvoj utakmici 16. kola Superlige Srbije..."Crveno-beli" su se učvrstili na prvom mestu na tabeli sa 28 bodova, dva više od ekipe Kolubare, koja...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.