Rikardo Gomeš ljut zbog Zvezde VIDEO

Izvor: B92, 26.Avg.2022, 11:41

Rikardo Gomeš ljut zbog Zvezde VIDEO

Napadač Partizana Rikardo Gomeš ne smatra poštenim odbijanje zahteva koji su crno-beli uputili Crvenoj zvezdi za odlaganje 168. "večitog" derbija.

Tim iz Humske će imati manje vremena za pripremu za meč koji se igra u sredu od 20 časova s obzirom na to da ih u nedelju očekuje gostovanje u Kragujevcu tamošnjem Radničkom, dok će Zvezda dan ranije ugostiti Javor.

"Protiv Radničkog u nedelju će biti veoma teško, jer znamo kako umeju da igraju. Igraju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << snažno uvek protiv nas. Moramo da pokažemo da smo Partizan, karakter i energiju. Malo vremena za oporavak, ali tako je kako je", rekao je Gomeš i potom se osvrnuo na odluku sa druge strane Topčiderskog brda:

"Prema mom mišljenju, to treba da promeni Savez, a ne da stavlja odluku u ruke kluba. Gledajte koliko više dana imaju za odmor od nas. Ali, moramo to da uradimo i probaćemo da pobedimo."

Potom je govorio i o prolasku Hamruna i plasmanu u grupnu fazu Lige konferencija.

"Pozitivno je što smo se kvalifikovali. To je bilo i važno i klubu i igračima. Jedino što smo morali da pobedimo. Vodili smo sa 3:1, ne sme da nam se dešava da onako primimo dva gola, jer na utakmicama poput ove moramo da dižemo samopouzdanje. Verovatno smo se opustili zbog rezultata u Beogradu. Čak i kad ne želite, dešava vam se da se opustite, onda vas rival napadne, zbog čega moramo da naučimo da igramo snažno 90 minuta. U grupnoj fazi svaka ekipa može da postigne gol“, istakao je napadač sa Zelenortskih ostrva.

Na tom meču je igrao pod injekcijama, ali se i pored toga dva puta upisao u strelce.

"Primio sam injekciju dan pre meča i jednu neposredno uoči početka utakmice. To je žrtva koji moram da podnesme zbog sebe i ekipe. Jednostavno sam morao. Naravno sam sam umoran, uz to je i teren bio katastrofalan, ali uradićemo sve da budemo spremni za Kragujevac. Moramo da pokažemo zašto smo Partizan, demonstriramo karakter iako je malo vremena za oporavak“, zaključio je Gomeš.

Crno-beli će u petak u Istanbulu od 14 časova i 30 minuta dobiti rivale u grupnoj fazi Lige konferencija, a žreb ćete moći da pratite putem našeg bloga.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Gomes: Ne može Zvezda da odlučuje o terminu derbija

Izvor: RTS, 26.Avg.2022

Napadač FK Partizan Rikardo Gomes izjavio je da ne može Crvena zvezda da odlučuje da li će 168. večiti derbi biti pomeren ili ne, preneo je klupski sajt Partizana. Najbolji strelac crno-belih prokomentarisao je i meč sa Hamrunom istakavši da je igrao pod specijalnim medicinskim tretmanom. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.