Izvor: Danas, 09.Mar.2024, 20:05

Remi u 172. večitom derbiju: Partizan zadovoljniji bodom, Zvezda će žaliti za propuštenim prilikama

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana remizirali su 2:2 (1:1) u 172. večitom derbiju koji je odigran okviru 24. kola Superlige Srbije.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Derbi koji se čekao – Zvezda nadigrala Partizan, ali crno-beli ostali na +1

Izvor: B92, 09.Mar.2024

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana remizirali su rezultatom 2:2 u 172. "večitom" derbiju...Meč koji bi mogao da odluči šampionsku trku, tako je okarakterisan duel dva najveća srpska tima u 24. kolu Superlige Srbije...Ono što je u svakom slučaju bio jeste dinamičan, nešto na šta je publika...

Nastavak na B92...

Partizan na skeneru Sportala: Stranci po ko zna koji put prave razliku vrednu titule

Izvor: Sportal.rs, 09.Mar.2024

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana odigrali su 2:2 (1:1) u burnom i izuzetno kvalitetnom derbiju, koji je odigran na Marakani u 24. kolu Superlige Srbije, čime su crno-beli napravili još jedan mali, ali izuzetno vredan korak ka tituli prvaka.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.