Recidivi rata

Izvor: Danas, 17.Mar.2013, 19:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Recidivi rata

Sve je gotovo i ništa nije gotovo. Već su mnogi na Balkanu pomislili da su mržnje i sukobi završeni kada je svojim izlivom mržnje Zdravko Mamić (54), izvršni direktor Dinama, podsetio da se sve brzo može vratiti. Ovaj put kao opasan igrokaz, jer se iza svega nazire Mamićev lično-poslovni duel sa državom „tamo gde je najtanja“, preko ministra obrazovanja i sporta Željka Jovanovića, koji je, baš se zgodno namestilo, Srbin. Isti taj Zdravko Mamić je koliko juče izgovorio ode na račun Dragana Džajića, Zvezde i Partizana, reprezentacije Srbije, „za koju uvijek navija kada ne igra sa Hrvatskom“.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Šuker: Mamić grubo pogrešio i naneo štetu fudbalu

Izvor: Blic, 18.Mar.2013, 10:12

Predsednik Fudbalskog saveza Hrvatske (HNS) Davor Šuker rekao je da je član Izvršnog odbora te organizacije i predsednik Dinama Zdravko Mamić napadom na ministra sporta Željka Jovanovića grubo pogrešio i naneo veliku štetu fudbalu..."Zdravko Mamić u svom temperamentu i nažalost, sada već prepoznatljivom...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.