Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Avg.2023, 15:15

RASTALI SE KORI HIGINS I BARSA: Sve je spremno za novi rat Zvezde i Partizana (FOTO)

Kartalonci krešu budžet.

Američki košarkaš Kori Higins zvanično je napustio Barselonu, saopštio je klub na zvaničnom sajtu. Katalonski klub je, zbog ekonomskih razloga, sa Amerikancem raskinuo ugovor koji je trebalo da važi do leta sledeće godine.

-  Kori Higins neće nastaviti karijeru u Barseloni - stoji u kratkoj objavi kluba.

Cory Higgins no seguirá en el FC Barcelona

— Barça Basket (@FCBbasket) August 1, 2023
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Ovim vestima iz Barselone mogu da se raduju i Crvena zvezda i Partizan koji su iskazali interesovanje za iskusnog Amerikanca. Tim sa Malog Kalemegdana bio je konkretniji, pa je sportski direktor crveno-belih, Milan Dozet, pre nekoliko dana istakao sledeće:

- Sa Higinsovim agentom sam veoma dugo u kontaktu i poslednje informacije nisu obećavajuće. Još ima da reši ugovor sa Barselonom, što je pri kraju, ali fizički nije zdrav i informacija od njegovog agenta je da će verovatno ostati van tržišta još koji mesec pa će potom videti opcije.

Može Higins biti interesantan i Partizanu, koji u ovom prelaznom roku za sada doveo samo dva igrača.

Do sada u karijeri Higins je nastupao za Šarlot, Trijumf, CSKA i Barselonu.

BONUS GALERIJA: Pogledajte kako izgleda Karolina Stramare, italijanska novinarka 
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.