Izvor: Sportal.rs, 08.Mar.2024, 11:23

"Vidim, Zvezda sada nema jake izjave" Duljaj najavio derbi u svom stilu: Komšije su prihvatile ćutnju /VIDEO/

Trener Partizana Igor Duljaj najavio je Večiti derbi na Marakani protiv Crvene zvezde (subota, 17.00). U svom stilu, mirnim tonom i u veri da će proteći sve u fer i korektnoj atmosferi, bez ijednog incidenta, Duljaj je poslao poruku da se nada da će njegov tim ostvariti poželjan rezultat.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Partizan,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Duljaj pred derbi: Ako se nešto nepredviđeno desi... VIDEO

Izvor: B92, 08.Mar.2024

Trener Partizana Igor Duljaj govorio je na konferenciji za medije uoči 172. "večitog" derbija...Crveno i crno-beli sastaće se u subotu od 17.00 časova na stadionu "Rajko Mitić"...Partizan je prvi na tabeli sa 59 bodova, jednim više od najvećeg rivala...Tok konferencije mogli ste da pratite UŽIVO...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.