Postupak protiv Igora Butulije

Izvor: B92, 16.Nov.2010, 10:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Postupak protiv Igora Butulije

Protiv Igora Butulije, trenera rukometaša Crvene zvezde, pokrenut je disciplinski postupak

Sudije meča i kontrolor Steva Popov odlučili su se na takav korak "zbog utrčavanja na teren, vređanje sudija Stojkovića i Nikolića, negodovanja i svega izrečenog na konferenciji za novinare, posle derbija između Crvene zvezde i Partizana," piše zurnal.rs.

Žalba je otišla na adresu trenera Crvene zvezde i direktor lige Vojislav Andrić.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
"Pokrenut je postupak, ali još uvek ne može da bude donesena odluka. Sad Igor Butulija treba da da izjavu i onda ćemo moći da razmatramo sve," rekao je Andrić za Sportski žurnal.

Prema pravilniku Rukometnog saveza Srbije trener tima sa Marakane bi mogao da bude kažnjen godinom dana zabrane vršenja bilo koje funkcije u rukometu ili novčanom kaznom u iznosu do 150.000 dinara.

Crvena zvezda će, takođe, biti lakša za 15.000 dinara zbog zapanjene baklje na utakmici sa Partizanom. Da je kojim slučajem baklja ubačena u teren kazna bi bila mnogo veća, a ovako je iznos umanjen.

Prijava je podneta i protiv Metaloplastike zbog loše organizacije utakmice sa Radničkim iz Kragujevca.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Partizan,   Zvezda - Partizan

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.