Pogled Duška Vujoševića (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 15.Jun.2015, 23:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogled Duška Vujoševića (VIDEO)

Mitrović je promašio drugo bacanje, Partizan bi imao napad za pobedu da je uhvatio loptu, ali je Kalinić poentirao iz ofanzivnog skoka

Zvezda vodi 2:0 u finalnoj seriji, Partizan još ima šansu, ali pogled Duška Vujoševića je večeras rekao mnogo toga.

Sedam sekundi pre kraja, rezultat je bio nerešen, a Duško Vujošević je ostao veran pravilu da pravi faul i da >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << ima poslednji napad. Mnogo puta dosad je to bila pobednička formula trofejnog stručnjaka.

Na liniju penala je stao Luka Mitrović. Pogodio je prvo, promašio drugo. Međutim, Partizan nije krenuo u napad za pobedu kako je to Dule zamislio. Verovatno najbolji igrač šampionata Nikola Kalinić je skočio i poentirao.



Zaleđeni pogled Duška Vujoševića je simoblizovao mnogo toga. Partizan ovoga puta nije imao napad za pobedu. Kalinić je odlučio pobednika i odveo Zvezdu na 2:0. Izgubljeni pogled Partizanove legende simbolizuje svu njegovu nadu koja nije bila uzaludna jer je i sa ovakvim timom bio na pragu pobede. Trenerskim znanjem je došao na loptu od pobede. Loptu koju nije imao ko da uhavti. Ali, simoblizuje i nemoć pred nikada boljim rivalom za vreme njegovog mandata koji je ove godine demonstrirao košarkašku silu jednaku onom Kalinićevom skoku.

Posle 13 godina dominacije srpskom košarkom, Partizan je na pragu da preda tron. Ofanzivni skok je bio zaštitini znak Partizana prethodnih godina, večeras je bio oružje od kojeg je pao. I tu je Vujošević bio nemoćan.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.