Partizan odložio prodaju karata za večiti derbi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Feb.2009, 16:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan odložio prodaju karata za večiti derbi

BEOGRAD - Fudbalski klub Partizan saopštio je danas da privremeno odložena prodaja ulaznica za 135. "večiti derbi" zbog konsultacija u Zajednici Superligaša o eventualnom odlaganju utakmica, uzrokovanih vremenskim prilikama.

Prema ranijem rasporedu, 18. kolo Jelen Super lige trebalo je da bude odigrano 21. februara, ali će zbog snega koji je padao prethodnih dana i vremenske prognoze koja najavljuje nove padavina krajem nedelje, komesar za takmičenje >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Branislav Delić doneti konačnu odluku o početku šampionata.

"Nakon konačne odluke o terminu početka sezone, a samim tim i o terminu odigravanja večitog derbija, odmah ćemo preko sredstava javnog informisanja plasirati i informaciju o terminu nastavka prodaje ulaznica za ovu utakmicu", navodi se u saopštenju Partizana .

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Partizan odložio prodaju karata za večiti derbi

Izvor: Blic, 16.Feb.2009

Fudbalski klub Partizan saopštio je danas da privremeno odložena prodaja ulaznica za 135. "večiti derbi" zbog konsultacija u Zajednici Superligaša o eventualnom odlaganju utakmica, uzrokovanih vremenskim prilikama...Prema ranijem rasporedu, 18. kolo Jelen Super lige trebalo je da bude odigrano 21....

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.