PRONAĐENI TERMINI: Evo kada će se odigrati svi odloženi mečevi do sada uključujući i večiti derbi

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Sep.2023, 21:50

PRONAĐENI TERMINI: Evo kada će se odigrati svi odloženi mečevi do sada uključujući i večiti derbi

Nije lako pronaći pravo vreme.

Odložene su sve utakmice 9. kola fudbalske Superlige Srbije, jer je u sredu dan žalosti zbog ubijenih Srba na Kosovu i Metohijii. Ipak, nisu samo ti dueli do sada odloženi. Ima još tri neodigrana susreta u ranijim kolima i moraju se pronaći termini za sve njih.

Reč je o mečevima Radnički Kragujevac – Partizan, Crvena zvezda – TSC i Napredak – Čukarički, a odlukom direktora takmičenja, kako saznaje Mozzart Sport, te utakmice >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << će se igrati 1. novembra.

Gotovo je sigurno da će se 171. večiti derbi i ostalih sedam pomerenih utakmica 9. kola igrati tek pred kraj jesenjeg dela sezone i to 6. decembra.

To je termin koji je rezervisan za Kup Srbije, za osminu finala, ali će ti mečevi biti odloženi za prolećni deo sezone, da bi se tih dana, od utorka do četvrtka, odigrala Superliga.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.