POSTIGAO JE 24 GOLA: Ali je samo OVAJ ostavio POSEBAN utisak na Lea! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jun.2017, 18:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POSTIGAO JE 24 GOLA: Ali je samo OVAJ ostavio POSEBAN utisak na Lea! (VIDEO)

A nije protiv Zvezde.

Dolazak Leonarda da Silva Souze na pripreme u Sloveniju, izazvao je oduševljenje među fudbalerima Partizana. Brazilski virtuoz u prošlom prvenstvu postigao je 24 gola i, uz napadača Uroša Đurđevića bio najbolji strelac u šampionskom timu Parnog valjka.

Uns dos meus favorito gol da último temporada >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ⚽️🙏🏻✌️👊🏻👏🏻

A post shared by Leonardo Souza (@leozim42) on Jun 30, 2017 at 8:43am PDT

Veliki deo slobodnog vremena Leo provodi na društvenim mrežama, pa je tako iskoristio priliku da se pohvali jednim od golova, koje je postigao u minuloj trci za bodove. Bila je to majstorija u pobedi nad Metalcem (2:0), u Gornjem Milanovcu, a ispod klipa najbolji igrač Partizana je ostavio komentar.

- Jedan od omiljenih u prošloj sezoni - napisao je Leonardo da Silva Souza.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Bella Hadid objavila selfie na kom je gola

Izvor: Tracara.com, 01.Jul.2017, 12:08

in Eutopia 🦋 A post shared by Bella Hadid (@bellahadid) on Jun 30, 2017 at 4:07am PDT Mlada nada modne scene Bella Hadid trenutno zbog poslovnih obaveza boravi u Veneciji, ali ni tamo ne zaboravlja na svoje verne pratioce na društvenim mrežama. Lepotica, čija je starija sestra Gigi veoma uspešan...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.