POSLEDNJI ISPRAĆAJ KIĆE: Grobari ispratili Markovića na VEČNI počinak! Kovčeg vođe Alkatraza nosio direktor Zvezde!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Nov.2019, 01:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POSLEDNJI ISPRAĆAJ KIĆE: Grobari ispratili Markovića na VEČNI počinak! Kovčeg vođe Alkatraza nosio direktor Zvezde!

Sahranjen navijač Partizana.

Ljubomir Marković Kića (37), vođa Alkatraza, Partizanove navijačke grupe, sahranjen je danas na Novom groblju u Beogradu. Sahrani je prisustvovalo više od 1.000 ljudi, među kojima, pored članova porodice i prijatelja, i veliki broj navijača.

Grobari su "Kići" u čast pevali navijačke pesme, uz paljenje crnih dimnih bombi.

Koliko je Ljubomir Marković bio poštovan u navijačkom svetu, svedoči da su mu čitulju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dale i pristalice Crvene zvezde sa severa.

Na sahrani kovčeg je nosio i Marko Pavlović, direktor marketinga KK Crvena zvezda, inače Kićin veliki prijatelj.

Inače, Marko Pavlović se našao u fokusu javnosti posle tuče u "Pioniru" uoči duela košarkaša Crvene zvezde i Partizana krajem prošle sezone. Tada je glumac i voditelj Milan Kalinić, kao učesnik sukoba, rekao da je samo branio Pavlovića, koji je dobio udarac.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.