POLICIJO, REAGUJ: Novo saopštenje Zvezde!

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Dec.2022, 18:45

"POLICIJO, REAGUJ": Novo saopštenje Zvezde!

Predigra večitog derbija

KK Crvena zvezda oglasio se novim saopštenjem pred derbi u Evroligi protiv Partizana.

- KK Crvena zvezda mts obaveštava javnost da je nakon održanog sastanka svih bezbednosnih službi i predstavnika dva kluba, koji je održan u sredu u prostorijama Uprave Policije, izašao sa zvaničnim saopštenjem u skladu sa odlukama nadležnih organa koje su donete >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na tom sastanku.

Sa druge strane, organizator utakmice 12. kola Evrolige koja će se odigrati u četvrtak u 'Štart Areni' izdao je svoje saopštenje koje je potpuno suprotno odlukama koje su doneli nadležni organi na zajedničkom sastanku bezbednosti.

KK Crvena zvezda mts iz tog razloga zvanično je u sredu u popodnevnim časovima, dopisom obavestio predstavnike nadležnih organa o ovoj situaciji, tražeći da se postupi po odluci koje su donete na zajedničkom sastanku u sredu u Beogradu, a vezane za pripremu ove utakmice.

Istovremeno u tom dopisu KK Crvena zvezda pozvao je nadležne organe da se što pre zvanično oglase i izdaju obavezujuća, vrlo jasna i precizna uputstva u vezi organizacije i održavanja sutrašnje utakmice kako bi se izbegla opasnost od mogućih incidenata za koje KK Crvena zvezda ne želi da snosi nikakvu odgovornost - piše u saopštenju.

Duel večitih rivala igra se u četvrtak od 20:30 u Štark Areni.

NE PROPUSTITE! Sve vesti o Mundijalu u Kataru pročitajte OVDE.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.