Izvor: Sportal.rs, 16.Apr.2024, 13:00

On će menjati Duljaja u večitom derbiju: Partizan blizu prinudnog rešenja pošto je Nađ odbio da vodi ekipu protiv Zvezde

Albert Nađ je odbio da vodi Partizan u 173. večitom derbiju iako jedini ima pro-licencu u stručnom štabu Igora Duljaja. A pošto je ipak dovoljna i A licenca, trener crno-belih u prvenstvenom meču sa Crvenom zvezdom najverovatnije će biti Bojan Zavišić.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Partizan

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PALA JE ODLUKA: On će voditi Partizan protiv Zvezde

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Apr.2024

Albert Nađ je odbio da vodi Partizan u 173. večitom derbiju iako jedini ima pro-licencu u stručnom štabu Igora Duljaja, koji zbog kazne ne može da sedi na klupi protiv Crvene zvezde.

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Vazura urazumio vedete kluba: Nađ će menjati Duljaja na večitom derbiju

Izvor: Danas, 17.Apr.2024, 09:26

Direktor kluba tvrdi da ima rešenje i da veći potresi u stručnom štabu neće dovesti do apsurdne situacije pred duel sa Crvenom zvedom 20. aprila.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.