Obradović pred derbi: To što se izdešavalo u Zvezdi nije važno za nas VIDEO

Izvor: B92, 25.Okt.2023, 19:34

Obradović pred derbi: To što se izdešavalo u Zvezdi nije važno za nas VIDEO

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović obratio se novinarima pred večiti derbi sa Crvenom zvezdom u Evroligi.

Crno-beli će u četvrtak od 18.30 u Štark areni dočekati Zvezdu, koju će na ovom susretu predvoditi novi trener Janis Sferopulos.

"Da pustimo sve stvari koje su se izdešavale u >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Crvenoj zvezdi, to nije nešto što je važno za nas. Za nas je mnogo važnije da izađemo sa apsolutno drugačijom motivacijom nego što je bila protiv Mege i sa još većom energijom. Igraćemo u areni prd našim navijačima, koji su uvek radili sve ono što mogu za ekipu, Nadam se da će moji momci to shvatiti i da će izaći sa drugačijom motivacijom i energijom. I to je najvažnije. Sve ostale stvari nisu bitne", rekao je Željko obradović novinarima u Štark areni.

On je upitan i na čemu je tim najviše radio posle neočekivanog poraza od Mege u ABA ligi.

"Analizirali smo utakmicu i pustio sam igrače da idu kući, da se odmore i koncentrišu na ono što sleduje. Nema vremna da se pati, da se raduje. Sezona je tek počela, prvi mesec, devet utakmica, a biće ih 70 i nešto. Uobičajene stvari, uz detalje", rekao je trener Partizana.

O igri Zvezde pod novim trenerom nije želeo da komentariše.

"Kao što sam rekao, ne bih se bavio time. prvo da se bavimo nama samima, da shvatimo šta mi treba da radimo i kako da se ponašano. Želja, motivacija, puna Arena ljudi koji te bodri, da li nekom treba nešto više?", objasnio je Obradović.

Govorio je i o zdravstvenom biltenu tima.



"Alen Smailagić nije trenirao večeras, ima bol u predelu noge i Ponitka, naravno. Za Alena ćemo sutra ujutru videti da li će biti konkurentan. Ja se nadam, Smajli je uvek bio neko ko je uvek bio spreman da pomogne ekipi. Nadam se da će tako biti i ovog puta",
istakao je Obradović.

On je istakao da su dobre emocije pred derbi uvek dobrodošle, da su problem one loše.

"Jeste da će ovo biti prvi derbi nekim igračima, ali kako bih vam rekao - ništa drugo ne treba da rade osim da igraju košarku", rekao je Obradović.

Trener Partizana je naveo da su oba derbija prošle sezone u Evroligi odigrana u fantastičnoj atmosferi i dodao da se nada da će tako biti i sutra i da će iz Beograda biti poslata pozitivna slika.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Obradović pred Zvezdu: Motivacija, koncentracija, želja, puna Arena

Izvor: NoviMagazin.rs, 25.Okt.2023

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović rekao je danas da se crno-beli ne bave situacijom u Crvenoj zvezdi, već sobom, i istakao da će njegova ekipa na predstojeći evroligaški derbi morati da izađe sa drugačijom motivacijom i mnogo većom energijom nego na duel protiv Mege.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.