OVO ODAVNO NIJE VIĐENO: Kladionice rekle svoje! Evo ko je favorit u 170. večitom derbiju

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Apr.2023, 10:12

OVO ODAVNO NIJE VIĐENO: Kladionice rekle svoje! Evo ko je favorit u 170. večitom derbiju

Meč će biti odigran u sredu od 18:30 na stadionu u Humskoj.

U sredu od 18:30 nas očekuje 170. večiti fudbalski derbi. Fudbaleri Partizana dočekuju Crvenu zvezdu u meču drugog kola plej-ofa Mozzart bet Superlige, a kladionice su odredile svog favorita.

Crveno-beli su već osvojili šampionsku titulu, ali i pored meča bez rezultatskog značaja, favoriti su u najvećem meču srpskog fudbala. Moglo bi se reći da ovako mala kvota na gosta u večitom derbiju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << odavno nije viđena.

Naime, kvota na trijumf tima Miloša Milojevića je 1.85, remi je 3.5, dok pobeda Partizana se vrednuje kvotom 4.

Ukoliko se odlučite da ne prognozirate pobednika, kvota na tri i više golova na meču je primamljiva i plaća kvotom 2.15.

Crno-belima je sa druge strane ovaj meč veoma bitan, pošto su u nezavidnoj situaciji na tabeli i eventualno poraz bi ih i definitivno odaljio iz borbe za drugo mesto i plasman u kvalifikacije za Ligu šampiona.

Prethodni derbi je odigran na stadionu Rajko Mitić, a pobedu je odnela Crvena zvezda, 1:0, a duel u sredu će biti odigran bez prisustva publike usled kazne koju ima Partizan.

Pogledajte kako izgleda Lorena Gomez, snaja Serhia Ramosa
Pogledaj vesti o: Večiti derbi

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.