ODLOŽEN JE 171. VEČITI DERBI: Da li će Srđan Jovanović deliti pravdu i u novom terminu

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Sep.2023, 17:07

ODLOŽEN JE 171. VEČITI DERBI: Da li će Srđan Jovanović deliti pravdu i u novom terminu

Pravila su jasna.

Srđan Jovanović je bio delegiran za deli pravdu na 171. "Večitom derbiju" Partizana i Crvene zvezde što je podiglo veliku prašinu i uticalu na najavu crveno-blih da ulože vekike protest i najave da se čak neće pojaviti u sredu 19 časova na stadionu u Himskoj.

Da li bi se to zaista desilo nikad nećemo saznati jer je 171. Večiti derbi odložen jer je Vlada Srbije 27. septembar proglasila za Dan žalosti zbog tragičnih događaja u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << selu Banjska na Kosovu i Metohiji.

Ipak, usled odlaganja kola, novi termin odigravanja derbija će tek biti utvrđen, najverovatnije će to biti u novembru, a pitanje koje se postavlja jeste da li će Jovanović biti sudija na derbiju.

Prema jasnim pravilima, usled odlaganja kola, poništavaju se i odluke Sudijske komisije Super lige Srbije, pa će delegiranje sudija ponovo biti aktuelno par dana pred utakmicu Partizana i Crvene zvezde u Humskoj.

Teoretski to ponovo može biti Srđan Jovanović, praktično jako teško...
Pogledaj vesti o: Večiti derbi

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.