Nova odlaganja u Superligi – večiti derbi spušta zavesu na fudbal u 2023.

Izvor: B92, 30.Nov.2023, 14:59

Nova odlaganja u Superligi – "večiti derbi" spušta zavesu na fudbal u 2023.

Nova odlaganja u Superligi Srbije.

Kako saznaje sajt Mocart sport poslednje kolo jesenjeg dela šampionata u Superligi Srbije biće odloženo.

To dalje znači da će prolećni deo elitnog ranga srpskog fudbala početi desetog februara sa utakmicama poslednjeg kola jesenjeg dela.

Ova odluka je doneta zbog termina, jer bi poslednje kola po sadašnjem rasporedu trebalo da se odigra 23. decembra, a pošto je to samo dva dana od katoličkog Božića, a pošto ima >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dosta stranih igrala odluka je bila da se to kolo odloži.

Tako da će zavesa na fudbal u Srbiji biti spuštena odloženim osmim kolom, u kom ćemo gledati duel Partizana i Crvene zvezde. Dok je drugi večiti derbi na programu devetog marta na stadionu Rajko Mitić

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.