Nije radila oklagija - Zbog koga je Đukić lupao šakom o sto?

Izvor: Sportske.net, 18.Dec.2017, 10:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nije radila oklagija - Zbog koga je Đukić lupao šakom o sto?

Trener Partizana Miroslav Đukić otkrio je kako je došlo do povrede ruke. Sada samo ostaje pitanje zbog koga je morao da lupa šakom o sto.

Strateg aktuelnog šampiona Srbije Miroslav Đukić pojavio se na konferenciji za medije pred 156. "večiti" derbi sa povređenom rukom.

Đukiću je desna šaka bila u gipsu, a novinarima je uz osmeh rekao da ga je žena udarila oklagijom. Na jučerašnjoj tribini na kojoj je učestvovao sa kolegom Vladanom Milojevićem >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << trener Partizana je otkrio šta se zapravo dogodilo.

"Nekoliko je načina ubeđivanja igrača: pričama, video analizama kad im pokazujem šta su dobro uradili, a šta ne. To su korekcije", počeo je priču Miroslav Đukić.

"Postoje i situacije kada udarite šakom o sto, a onda vam možda pukne kost. Fleksibilno ponekad, a u nekim momentima čvrsto, pa kažeš igraču - ovo ne radiš ili letiš napolje", objasnio je Đukić svoje metode.

Sada je više nego jasno da je posle meča sa kruševačkim Napretkom koristio nepopularnu metodu lupanja šakom o sto.

Ostaje samo da se sazna ko je Đukića izbacio iz takta.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Šoštar: Pobeđujemo, a karte za Hanover kupljene u petak

Izvor: Vesti-online.com, 18.Dec.2017

Predsednik vaterpolo kluba Partizan Aleksandar Šoštar čestitao je ekipi na osvajanju 26. kupa Srbije, ali i ukazao da je i dalje situacija prilično teška, između ostalog i zbog toga što su karte za sutrašnji put u Hanover na meč Lige šampiona kupljene tek u petak...- Čestitam celoj ekipi i...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.