Ni Zvezda, ni Partizan – traženi centar u Španiji

Izvor: B92, 30.Jun.2023, 15:28

Ni Zvezda, ni Partizan – traženi centar u Španiji

Prelazni rok u evropskoj košarci uveliko je počeo, pa mnogi igrači već sada određuju svoju sudbinu za narednu sezonu koja počinje tek za dva i po meseca.

Jedno od interesantnijih imena na tržištu, posebno ako se uzme u obzir da su smanjene opcije kvalitetnih centara, jeste Brendon Dejvis.

Dosadašnji član Olimpije iz Milana bio je na listi želja Crvene zvezde i Partizana, ali je uveliko na putu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << povratka u Španiju.

Kako prenosi "Basket News" i renomirani novinar Donatas Urbonas, Dejvis je u poodmaklim pregovorima sa Valensijom, koja je sačekala potvrdu o igranju Evrolige i potom krenula u sklapanje konkurentnog tima.

Prvi potpis trebalo bi da bude košarkaš iz Ugande, a već sledeći bi mogao biti Kevin Pengos.

Plejmejker bi takođe mogao da krene istim putem iz Milana u Valensiju, ukoliko dođe do dogovora dve strane.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Košarka

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.