Nezadovoljni navijač Aston Vile OVIM gađao menadžera, uprava shvatila poruku i otpustila ga (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Okt.2018, 06:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nezadovoljni navijač Aston Vile OVIM gađao menadžera, uprava shvatila poruku i otpustila ga (FOTO)

Bivši evropski šampion prolazi kroz težak period.

Ekipa Aston Vile nije uspela da savlada Preston u 11. kolu Čempionšipa, iako je vodila sa 2:0, a utakmica je završena nerešnim rezultatom 3:3. To razbesnelo navijače Aston Vile posebno prema menadžeru Stivu Brusu jer je tim u ozbiljnoj krizi mada je odigrano tek 11 kola i nalazi se tek na 12. poziciji.

KUCNUO JE ČAS: Milan dovodi ČAROBNJAKA koji će da pomuti Ronaldovu slavu u Seriji A (FOTO)

CRNOGORCI >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << PRESEKLI: Ovo je Tumbin spisak za duel protiv Srbije! Tu su i igrači Zvezde i Partizana (FOTO)

Od nekadašnjeg šampiona evrope se očekivalo da mnogo bolje startuje u novoj sezoni i da bude među najvećim favoritima za povratak u Premijer ligu. Međutim, za sada su daleko od toga. Navijači su veoma nezadovoljni, a jedan od njih je odlučio da na originalan i bizrana način pokaže nezadovoljstvo pošto je menadžera Stiva Brusa gađao ni manje ni više glavicom kupusa. Uprava kluba je očigledno shvatila poruku navijača, pošto je Stiv Brus zbog loših rezultata danas otpušten.

A fan has thrown a cabbage at Steve Bruce tonight. #avfc pic.twitter.com/FghqUEr3ue

— villareport (@villareport) October 2, 2018

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Pratite nas i na instagram profilu portala SrbijaDanas.com.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.