Nestvarna dominacija mlađih kategorija Mege – 41:1

Izvor: B92, 22.Feb.2024, 12:28

Nestvarna dominacija mlađih kategorija Mege – 41:1

Sve tri starosne kategorije juniorskog pogona Košarkaškog kluba Mega dominiraju u svojim takmičenjima, toliko da se ne pamti takva nadmoć napsram konkurencije.

Pioniri, kadeti i juniori "roze kluba" ubedljivo su prvi u svojim takmičenjima - zbirno imaju 41 pobedu i samo jedan poraz.

Mlađe kategorije naših najvećih klubova Zvezde i Partizana odavno gledaju u leđa svim uzrastima Mege.

Juniorski >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << tim Mege, odakle će seniorski sastav u narednim godinama, kao i do sada, filtrirati neke nove Jokiće, Miciće, Joviće, drži čelo tabele u svojoj ligi sa 14 pobeda u 14 utakmica!

Trener ove generacije košarkaša je Dragoljub Avramović.

Juniori Mege su i aktuelni prvaci Srbije, aktuelni su šampioni juniorske ABA lige, a nedavno su u Nišu podigli i pehar namenjen osvajaču Kupa države - pobedom nad Crvenom zvezdom u finalu.

Kadeti ne zaostaju previše.

Ekipa koju sa klupe predvodi sin Dejana Radonjića Petar, u dosadašnjem toku šampionata, u 14 mečeva, pretrpela je samo jedan poraz. I ova generacija je, kao i ona starija, lider na tabeli.

Kadeti Mege su, kao i juniori, branioci titule državnog prvaka.

Ekipa koja nastupa pod imenom "Banjica Mega" su zapravo pioniri kluba i po rezultatima u stopu prate starije klupske kolege. Ekipa koju predvodi trener Dejan Pejić je nakon 14 kola u prvenstvu Srbije prva bez ijednog poraza.

Pioniri Mege su i aktuelni osvajači Kupa Srbije.

Ovakva dominacija jednog kluba u mlađim kategorijama se, zaista, ne pamti.

Jasno je i na osnovu ovakvih igara i rezultata nada Mege, koji su postali konstanta iz godine u godinu, odakle će srpska reprezentacija i srska košarka u budućnosti crpeti najjače adute.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.