Nedović: Svaki derbi je priča za sebe

Izvor: NaDlanu.com, 08.Apr.2012, 18:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nedović: Svaki derbi je priča za sebe

Pred današnji večiti derbi talentovani bek Crvene zvezde Nemanja Nedović ističe kao prednost crno-belih iskustvo i podršku sa tribina.

"Koliko je njihovo iskustvo dragoceno videlo se u sve tri utakmice ove sezone. Kada god se meč lomi, Partizan lagano doda gas, dok mi nestanemo. To se dešavalo obično oko sredine trećeg perioda. Crno–beli znaju kako se dobijaju ovakvi mečevi", izjavio je Nedović >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << u razgovoru za "Žurnal“ i istakao da je suviše derbija lagano izgubljeno, što je nekim igračima definitivno problem."Previše derbija smo izgubili i to poprilično lagano. To se uvuklo u neke igrače. Tu je i pritisak sa tribina, Partizanovi navijači prave razliku. Tako će biti i ovoga puta. Ali, mi jednostavno moramo da zaboravimo sve što se dogodilo u prošlosti. Svaki meč je priča za sebe." Utakmica se igra od 21 sat, a domaćin je Partizan.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Crvena Zvezda

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.