NOVA SEZONA, NOVO IME: Mega menja naziv kluba (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jun.2017, 12:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVA SEZONA, NOVO IME: Mega menja naziv kluba (FOTO)

Rival Zvezde i Partizana uvodi novine.

Košarkaški klub Mega Leks od sledeće sezone imaće novo ime - Mega Bemax. Razlog je saradnja sa novim generalnim sponzorom, građevinskom kompanijom Bemax, a ugovor je potpisan na dve godine.

CSKA doveo UBICU kojeg u Zvezdi ne pamte po dobrom! (FOTO)

OTIŠAO IZ ZVEZDE: Volters je EMOTIVNOM porukom ZAPALIO Instagram! (FOTO)

Uspešan i sistematski rad Mege na razvoju mladih igrača, prepoznat je od strane >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kompanije još pretprošle sezone kada su kao sponzori podržali klub u rezultatski najuspešnijoj godini u kojoj je osvojen Kup Radivoja Koraća i igrano finale plej-ofa ABA lige.

Saradnja je nastavljena u još većem obimu u nedavno završenoj sezoni pošto su kadetski i juniorski tim nastupali pod imenom Mega Bemax. Partnerstvo je bilo veoma uspešno: kadeti su bili drugi u Srbiji, a juniori takođe drugi u zemlji uz titulu vicešampiona juniorske Evrolige.

RAT U TURSKOJ: Klubovi se OTIMAJU oko LJUBIMCA Delija! (FOTO)
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.