NOVA HAPŠENJA ZBOG IZAZIVANJA HAOSA NA VEČITOM DERBIJU: Pritvorena još trojica huligana!

Izvor: Press, 21.Dec.2017, 00:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVA HAPŠENJA ZBOG IZAZIVANJA HAOSA NA VEČITOM DERBIJU: Pritvorena još trojica huligana!

Još trojica osumnjičenih za učešće u neredima na prošlonedeljnom derbiju u Beogradu uhapšena su danas i određen im je pritvor do 30 dana.
U pritvoru su već šestorica Hrvata koji se kao i novo-uhapšeni terete za nasilničko ponašanje na sportskoj priredbi.
 
Portparol Višeg suda u Beogradu Bojana Stanković precizirala je za Tanjug da je sudija za prethodni postupak večeras, nakon >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << saslušanja doneo rešenje kojim je prema osumnjicenima O.S. i M.L. odredio pritvor do 30 dana, zbog postojanja osobitih okolnosti da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo kao i zbog načina i posledica krivičnog dela koji su doveli do uznemirenja javnosti koje može ugroziti nesmetano i pravično vođenje krivicnog postupka.
 
Prema osumnjicenom L.Z. izrečena je mera zabrane napuštanja stana uz elektronski nadzor (nanogicu), dodala je Stanković.
 
Protiv ovog rešenja osumnjiičeni i njihovi branioci mogu izjaviti žalbu krivicnom vanraspravnom veću u roku od tri dana od prijema resenja.
 
Hrvatski huligani na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu su se branili ćutanjem, a u medijima se provlače razni motivi za njihovo učešće u neredima iako policija još nije zvanično saopštila svoju verziju.
 
Do nezapamćenog divljanja i tuče došlo je prošle srede tokom utakmice između Crvene zvezde i Partizana.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.