NEVEROVATNO: Prijović karijeru želi da završi u Srbiji, ali ne u Zvezdi i Partizanu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Nov.2017, 10:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEVEROVATNO: Prijović karijeru želi da završi u Srbiji, ali ne u Zvezdi i Partizanu (FOTO)

Član Orlova potpuno iskren.

Aleksandar Prijović pozvan je u reprezentaciju Srbije u ovom kvalifikacionom ciklusu i poverenje je u potpunosti opravdao, a to je naročito pokazao u poslednjem meču protiv Gruzije kada je bio strelac jedinog gola za pobedu Orlova i obezbeđen direktan plasman na Svetsko prvenstvo.

Pročitajte i: 

Momak rođen u Švajcarskoj, u Sent Galenu nikad nije igrao ni za jedan klub u Srbiji, ali zato ne bi imao ništa protiv >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da upravo u zemlji porekla završi karijeru. Međutim, napadač solunskog PAOK-a ne želi da igra ni za Crvenu zvezdu ni za Partizan.

 - Voleo bih da karijeru završim u Srbiji. Zvezda ili Partizan? Ne. FAP Priboj - rekao je Prijović, mada nije najasnije da li se našalio.

 Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.          
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.