NAVIJAMO ZA NOVAKA I ZVEZDU: Voditeljka Pinka podigla pritisak Grobarima na 200 pred Večiti derbi (VDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jan.2023, 16:38

NAVIJAMO ZA NOVAKA I ZVEZDU: Voditeljka Pinka podigla pritisak Grobarima na 200 pred Večiti derbi (VDEO)

Krajnje (ne)objektivno.

Hit na društvenim mrežama danas je sportski prilog TV Pink.

Naime, voditeljka Nacionalnog dnevnika na ovoj televiziji, Bojana Lilić je kao dva glavna događaja u svetu sporta izdvojila polufinalni meč Novaka Đokovića na Australijan Openu i evroligaški dvoboj Crvene zvezde i Partizana.

Počela je sasvim dobro:

- U Beogradu se večeras igra večiti derbi. U okviru 21. kola Evrolige, Crvena zvezda od 19 >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sati dočekuje Partizan. U njihovom prvom evroligaškom derbiju, Crvena zvezda je savladala Partizan - rekla je Lilićeva.

A onda je pokazala šta znači biti blago rečeno neobjektivan i neprofesionalan novinar.

ТV Pink i najava kosarkaskog derbija. pic.twitter.com/srVggwwwF0

— poketino (@milosJunior11) January 27, 2023

-  I dok budemo navijali za Novaka i Zvezdu, pretpostavljam da će padati sneg - dodala je Lilićeva  i najavila vremensku prognozu što je dodatno iznerviralo navijače Partizana i podiglo im pritisak do maksimuma.

Novak je pobedio Tomija Pola i plasirao se u finale Australijan Open. Videćemo ko će slaviti u Večitom derbiju u Pioniru

BONUS GALERIJA: Pogledajte kako izgleda Lorena Gomez, snaja Serhia Ramosa
Pogledaj vesti o: Večiti derbi

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.