Može li se prestići Zvezda? Fudbaler Partizan dao odgovor koji se neće dopasti navijačima!

Izvor: Sportske.net, 01.Dec.2020, 20:25

Može li se prestići Zvezda? Fudbaler Partizan dao odgovor koji se neće dopasti navijačima!

Mnogi bi rekli, realno...

Fudbaler Partizana Filip Holender obeležio je proteklo kolo kada je zablistao protiv TSC u pobedi "crno-belih" 4:0.

On je u razgovoru za mađarski Nemzetisport govorio o trenutnom statusu u klubu, ali i ambicijama Partizana u aktuelnoj sezoni.

"Moglo bi se reći da je led probijen. Mnogo sam želeo da postignem prvi gol za Partizan, što se i desilo protiv Proletera. Istina, u poslednji čas, jer sam pre toga promašio >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << penal. Hvala nebesima da sam jaka ličnost. Moram da budem ili nigde neću stići. Zato idem napred šta god da se dešava. Nemojte pogrešno da me shvatite, iznervirao sam se što sam promašio penal, ali bilo je da se igra još pola sata i uradio sam sve što mogu da postignem gol", rekao je reprezentativac Mađarske.

Crvena zvezda nakon 16 odigranih kola u Superligi ima devet bodova prednosti nad Partizanom, te Holender smatra da u ovom trenutku nije realno da "crno-beli" prestignu rivala u borbi za titulu.

"Nismo ni na pola sezone, imamo vremena da stignemo tu razliku. Nisam siguran da možemo da preteknemo Zvezdu, ali ćemo sigurno pokušati. Najvažnije je sada da dobijemo preostale tri utakmice do kraja jesenjeg dela šampionata. U dobroj smo formi, vezali smo četiri pobede, nema razloga da sumnjamo da će se to prekinuti", rekao je on.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.