Milojević posle pobede istakao PROBLEM: Otkrio šta je sa povređenim igračima pred VEČITI DERBI

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Mar.2024, 19:21

Milojević posle pobede istakao PROBLEM: Otkrio šta je sa povređenim igračima pred VEČITI DERBI

Vredna tri boda.

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su na gostovanju ekipu TSC-a rezultatom 3:1 u meču 23. kola Superlige Srbije.

Bio je ovo trijumf koji je šampiona vratio na prvo mesto, barem na dva sata, do završetka susreta između Partizana i Železničara, a trener crveno-belih Vladan Milojević prokomentarisao je susret.

- Ne bih još da pričam o derbiju, ova utakmica nam je ništa bitnija ništa slabija nego prethodne, dobro smo se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pripremili za nju. TSC je dobra ekipa, sa jasnim ciljem, sada su igrali možda malo zatvorenije, sa blokom. Kad jurite da date gol, morate da branite kontranapad, ali mislim da smo odigrali dobru utakmicu. Najveći problem su mi tri povrede, ali sve se završilo kako treba - istakao je Milojević i osvrnuo se na povređene igrače.

- Dragović ima problem sa mišićem, Spajić sa zglobom, a Lučić sa kolenom. Tako se sve to iznameštalo, to je fudbal, treba da odam priznanje mojim igračima na taktičkoj disiplini, i divnim navijačima što su nas bodrili. Ja se prvi put nalazim kao akter ovde u Bačkoj Topoli i svaka čast TSC-u na svemu.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Crvena Zvezda,   Zvezda - Partizan,   Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Milojević odgovorio Lazetiću: Malo je degutantno VIDEO

Izvor: B92, 02.Mar.2024

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević na konferenciji za medije još jednom govorio o meču sa TSC-om.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.