Milojević: Nema opuštanja na treningu, a ne u finalu

Izvor: Mondo, 22.Maj.2019, 12:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milojević: Nema opuštanja na treningu, a ne u finalu

Vladan Milojević želi da njegova ekipa zadrži koncentraciju kakvu ima od jula, tako da reč "rasterećenost" nije dozvoljena na treninzima Zvezde uoči finala Kupa Srbije protiv Partizana.

Delovalo je da će finale Kupa Srbije za sezonu 2018/19. biti oproštajna utakmica Vladana Milojevića od Crvene zvezde, međutim, situacija se preokrenula i samo nekoliko dana uoči duela sa Partizanom, crveno-beli su saopštili >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << da ovog leta neće biti promene trenera.

To ne menja cilj, ali je motiv sada drugačiji. Umesto da još jednim trofejom zaokruži dve fantastične sezone u Zvezdi, Milojevićeva želja biće da osvajanjem "duple krune" pokaže da se nije zasitio rada u domaćem fudbalu i da na najbolji način pošalje ekipu na odmor pred kvalifikacije u Ligi šampiona.

Finale je u četvrtak od 19 časova na stadionu "Rajko Mitić", uz prenos na TV Arena Sport.

Cene ulaznica za finale Kupa od 500 do 4.000 dinara

"Jedan cilj smo već ostvarili osvajanjem titule, ali od početka pričamo da nam je želja 'dupla kruna' i pokušaćemo da pobedimo i sutra. Učinićemo sve što je do nas da tako bude", rekao je Milojević na zajedničkoj konferenciji za medije sa trenerom crno-belih, Savom Miloševićem, održanoj u prostorijama Fudbalskog saveza Srbije.

Pošto su već "upisali" najvažniji trofej u sezoni, postavlja se pitanje "rasterećenosti" Zvezdinih fudbalera.

Vladan Milojević je odmah kazao da za tu reč ne želi da čuje, odnosno da želi da je koncentracija njegovih igrača ista kakva je bila od početka sezone i prve utakmice u julu, pa do poslednje u aktuelnoj koja ih očekuje u četvrtak.

"Ja ne želim da moji igrači budu rasterećeni na treningu, a kamoli na utakmici. Titula je bila jedan cilj, ovo je drugi i zato gledamo da budemo maksimalno spremni!", rekao je Milojević i dodao da ima potpuno poverenje u svoje igrače:

"Nemam razloga da se plašim zbog toga. Imam odličnu komunikaciju sa njima i znam da su profesionalci koji će dati sve od sebe. Ne vidim da postoji neko opuštanje".

Strateg crveno-belih je potvrdio da će finalnu utakmicu zbog žutih kartona propustiti štoper Srđan Babić, dok se Ričmond Boaći još nije potpuno oporavio od povrede.

"Ne vidim da neko može taktički da iznenadi. Specifična je utakmica, igra se za trofej. Ima mnogo sitnica koje mogu da odluče, a verujem da će moji igrači biti pravi i uspeti da ostvare cilj", zaključio je Milojević.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.