Milijaš: Derbi neće odlučiti šampiona

Izvor: NaDlanu.com, 05.Nov.2012, 21:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milijaš: Derbi neće odlučiti šampiona

Kapiten fudbalera Crvene zvezde Nenad Milijaš rekao je danas da predstojeći "večiti" derbi protiv Partizana neće rešiti pitanje pobednika u šampionskoj trci.

"Derbi neće odlučiti šampiona. To, svakako, jeste najvažnija utakmica za nas i daćemo sve od sebe da pobedimo. I da nismo izgubili od Jagodine, za nas bi to bila utakmica svih utakmica, >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << jer znamo koliko ona pozitivnih stvari u slučaju pobede nosi sa sobom. Bitno je da damo sve od sebe i da mirni i čisti sami pred sobom napustimo teren, znajući da je svako od nas pružio maksimum. Imamo kvalitet i uveren sam da možemo da savladamo komšije", rekao je Milijaš za sajt kluba. Posle subotnjeg poraza od Jagodine (1:2), koji je izazvao mnogo "bure" zbog suđenja Dejana Dimitrijevića, ekipa Crvene zvezde zaostaje pet bodova za vodećim Partizanom.POGLEDAJ VIDEO: Crvena zvezda - Jagodina 1:2 "Veliki psihološki pad je bio normalna posledica nakon dešavanja iz tog 64. minuta. Imali smo rezultat, igrali dobro, stvarali šanse, bili apsolutno dominantniji i bolji rival, ali onda se desila sudijska greška koja nas je totalno poremetila. I nakon izjednačenja, pokušavali smo da dođemo do gola, ali nismo uspeli, i naš protivnik nas je iz jedne kontre još više kaznio i odneo ceo plen", naveo je Milijaš. Bivši reprezentativac Srbije dodao je da ekipa ne sme psihički da padne u završnici prvog dela sezone."Imamo težak raspored do zimske pauze i potrebne su nam sve pobede u preostalih pet susreta, četiri u prvenstvu i jedan u Kupu. Moramo da se stisnemo, da međusobno pričamo što više, da se ohrabrimo i da se vratimo na pravi kolosek. Ništa još nije izgubljeno i zato ne smemo da klonemo", zaključio je Milijaš.(Tanjug)
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Jagodina

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.