Marković: Atmosfera u ekipi odlična, prva pozicija nas gura napred

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Mar.2024, 14:02

Marković: Atmosfera u ekipi odlična, prva pozicija nas gura napred

Još uvek neizvesno da li će kapiten crno-belih igrati u 172. Večitom derbiju

Kapiten fudbalera Partizana Svetozar Marković rekao je pred 172. "Večiti derbi" protiv Crvene zvezde da je atmosfera u ekipi odlična i da ih prvo mesto na tabeli gura napred.

Marković je imao probleme sa povredom kolena koja nije zalečena u potpunosti, a posle današnjeg treninga će saznati da li će se naći u startnoj postavi sutra od 17 časova na stadionu Crvene zvezde. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

- Očekuje nas teška utakmica. Na nama je da pružimo maksimum i pokušamo da budemo koncentrisani svih 90 minuta. Danas ću odraditi prvi ekipni trening, posle treninga ćemo utvrditi da li mogu sa igram - rekao je Marković.

Kapiten  crno-belihje govorio i o odličnoj atmosferi u ekipi.

 - Pva pozicija na tebeli nas gura napred. Devet meseci smo na okupu i devet meseci je primetna hemija u ekipi. Pomažemo jedni drugima i trudimo se da ostvarujemo što bolje rezultate. Uz podršku sa tribina, za koju verujem da i sutra neće izostati, možemo da se nadamo uspehu. Kao što sam rekao, idemo iz utakmice u utakmicu, želimo da ostvarimo cilj koji smo zacrtali, ali je on još uvek daleko - zaključio je Marković.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.