MILOJEVIĆ TRLJA RUKE: Zvezda dobila najveće pojačanje pred TSC i Partizan

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Mar.2024, 18:31

MILOJEVIĆ TRLJA RUKE: Zvezda dobila najveće pojačanje pred TSC i Partizan

Trener crveno-belih može da bude zadovoljan.

Crvenu zvezdu očekuje gostovanje TSC-u, a trener Vladan Milojević je oprezan uoči utakmice u Bačkoj Topoli.

- Snaga ekipe TSC je baš u kolektivu. Imaju dosta igrača od kojih preti opasnost, a sigurno da je Miloš Vulić jedan od njih. Poseduju dosta talentovanih, dobrih igrača, koji su kroz kontinuirani rad u prethodnom periodu sa gospodinom Lazetićem došli do nivoa igre koji je jako dobar, a to pokazuju i rezultati. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ne možemo da kažemo da je TSC ekipa koja zavisi samo od jednog igrača – rekao je Milojević.

Posle meča sa TSC-om crveno-bele očekuje večiti derbi, ali Milojević neće kalkulisati sa sastavom tima u derbiju 23. kola.

- Svi koji me poznaju, znaju da mi je uvek najbitnija prva sledeća utakmica. Protiv TSC-a ćemo izaći u što jačem mogućem sastavu, ne obazirem se na kartone.

Zvezdin adut u Bačkoj Topoli biće probuđeni Šerif Endiaje.

- Ne radimo individualno. Radimo po programu sve ono što treba da radimo sa svim igračima. Drago mi je da je Endiaje jedan igrač koji je dobro radio od priprema. Vredan je i trudi se, kao i svi ostali igrači. Uvek kolektiv izbaci pojedinca. Imamo dosta fudbalera koji su kasnili i nisu prošli pripreme, nisu se integrisali u sistem, nisu ni na zavidnom nivou fizičke pripreme. Nažalost na svemu tome moramo da radimo u hodu. Nadam se da će i oni veoma brzo biti sto posto spremni.

Posle povrede Aleksandar Katai se vratio treninzima i stavio na raspolaganje stručnom štabu crveno-belih za predstojeći duel.

- Katai će putovati sa ekipom na meč protiv TSC-a. Trenirao je tokom cele nedelje sa timom i konkurisaće za sastav.

Milojević ističe da je zadovoljan igrom njegovih izabranika, ali i da ima prostora za napredak.

- Nikada u potpunosti nisam zadovoljan, uvek smatram da ekipa može bolje. Reakcije su pozitivne, oduševljen sam zalaganjem, pristupom i odnosom na treninzima. Nekoliko igrača je kasnilo na pripreme i još uvek nisu na maksimalnom nivou kada je u pitanju fizička priprema. Polako slažemo kockice tima.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.